Maandag 26 september heeft Stichting Our House een belangrijke stap gezet naar de realisatie van Our House, de woonvoorziening met dagbesteding voor 14 jong volwassenen met een verstandelijke beperking.

We hebben de intentie samenwerkingsovereenkomst getekend met wethouder Ronald van der Meij (Stadsontwikkeling, Stadsbeheer en Grondzaken), wethouder Björn Lugthart ( Sociale zaken, Zorg en Volksgezondheid) en Eric van Duijkeren van Stone Vastgoed. Met het ondertekenen van deze intentie overeenkomst hebben we afgesproken om “samen verder te  bouwen” aan Our House.

De locatie waar Our House gebouwd gaat worden is in Rijswijk Buiten, deelgebied het Haantje, naast Tuincentrum GroenRijk het Haantje, kavel 41. Voor het ontwerp van het pand werkt Our House samen met Architectenbureau MIII uit Rijswijk.

Op de foto, zittend van links naar rechts: Björn Lugthart, Ronald van der Meij, Miranda Rennings, Eric van Duijkeren. Staand van links naar rechts: Eef Kroon, Nina de Vries, Greet Houtman, Jan Brugman, Yvonne Bexelius, Ton Henskens, Diny Sonneveldt.